Aanbieding: krijg een promotievideo gratis!

• /
  • Aanbieding: krijg een promotievideo gratis!

U bent mediator en neemt uw vak serieus. Natuurlijk bent u ook lid van de NMv, de grootste beroepsvereniging voor mediators in Nederland. Toch?

Nog geen lid? Dan heeft NMv een fantastisch aanbod voor u!

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) is uw steun en toeverlaat bij uw ontwikkeling als mediator. U ontmoet vakgenoten, u kunt deelnemen aan (online) netwerkbijeenkomsten en workshops.

Klik hier voor alle voordelen die het NMv-lidmaatschap je biedt.

Schrijf u vóór 1 juli van dit jaar in en u krijgt een professionele promotiefilm cadeau! Laat u zelf zo’n film maken, dan bent u al gauw € 400,- tot € 500,- kwijt. De jaarcontributie aan de NMv bedraagt € 195,- (ex BTW). Dus dat is snel verdiend! U kunt kiezen uit een algemene video, een video over arbeidsmediation en een video over familiemediation. Wij personaliseren de video met uw contactgegevens en logo. Hiermee kunt u zich vervolgens op een professionele manier profileren via social media en uw eigen website.

Hoe werkt het?

Meld u nu aan!