RFEA Educast

10 11 2020 van 14:00 - 16:40 uur

Het beste van een congres, een webinar en een tv-uitzending. Dat is Educast, een serie mini-colleges die vanuit een tv-studio worden uitgezonden. En jij? Vanachter je laptop of pc woon jij ze bij. Online en interactief.

RFEA Educast wordt live uitgezonden vanuit een tv-studio. De studiemiddag bestaat uit 1 plenair hoorcollege, 1 tafelgesprek en 3 werkcolleges die gerelateerd zijn aan het thema echtscheiding. Het inhoudelijke deel wordt omlijst met verenigingsinformatie en een pubquiz. Tussendoor vinden enkele korte pauzes plaats. De presentatie is in handen van Marie Carmen Oudendijk.

Studieprogramma RFEA Educast

Opening Verenigingsupdate (Anneke Janssen en Rolf van Baarle)

Hoorcollege Recente pensioenontwikkelingen (Theo Gommer, Gommer & Partners)

Pubquiz ronde 1

Werkcollege 1 Estate Planning (Leo Brunt, Lindenhaeghe)

Pubquiz ronde 2

Tafelgesprek De rol van kinderen bij scheiding (Marsha Pinedo, Villa Pinedo)

Pubquiz ronde 3

Werkcollege 2 Vergoedingsrechten (Jasper Horsthuis, De Scheidingsdeskundige)

Werkcollege 3 Overdrachtsbelasting (Paul van de Ploeg, Dukers & Baelemans)

Borrel met prijsuitreiking

Zo werkt het

Voor RFEA-leden is het bijwonen van Educast kosteloos; voor niet-leden bedragen de kosten 50 euro (excl. BTW). Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Bij niet-leden is die voorzien van een factuur.

Voorafgaand aan RFEA Educast ontvang je de gegevens om de uitzending bij te wonen. De uitzending volg je online. Er is ruimte voor vragen, dus bereid je goed voor.

PE-punten

RFEA nodigt ook FFP-leden uit om Educast bij te wonen. Door het bijwonen van de hoor- en werkcolleges kun je 2 PE-punten K&A behalen. Tijdens de uitzending kun je je daarvoor registreren.

Meld je nu aan!

PE-punten