Inzoom vragenuur AON Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

• /
  • Inzoom vragenuur AON Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

08 12 2020 van 09:30 - 11:00 uur

Als Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in mediation (NMv) zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om extra diensten aan onze leden te bieden.

Professionalisering op het gebied van Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid is daarbij een belangrijk onderdeel.

De AON kan u als lid een mooi aanbod doen voor een aansprakelijkheidsverzekering, waardoor u goed verzekerd bent voor de risico’s die uw vak met zich meebrengt. Dit aanbod speelt in op de toenemende vraag van NMv leden om op een eenvoudige en betrouwbare wijze toegang te krijgen tot kwalitatief hoogwaardige verzekeringen tegen een scherp tarief.

Heeft u vragen aan AON? Dan bent u tijdens een Zoom op dinsdag 8 december tussen 10.30 en 12.00 in de gelegenheid om met medewerkers van AON te spreken over de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Inschrijven kan via de 'inschrijfknop' rechtsboven op deze pagina. Op dinsdagochtend 8 december ontvangt u vervolgens de inloggegevens voor de Zoom meeting per mail.

Deelname aan dit evenement is volledig gratis

Voeg toe aan je agenda

iCal (ics) bestand