Nieuwjaars-bijeenkomst

21 01 2021 van 09:00 - 11:00 uur

De NMv nodigt haar leden harte uit voor de online nieuwjaarsbijeenkomst op 21 januari 2021 die in het teken zal staan van ‘De kracht van verbinding’.

We beloven u een inspirerende ochtend
Naast het uiteenzetten van de strategie 2021 van de NMv, welke gepresenteerd zal worden door voorzitter Julia Gerlach, gaan wij in gesprek met een expert over de kracht van verbinding in de samenleving.

En omdat we ook graag een interactief programma willen bieden, worden leden gefaciliteerd en begeleid om digitaal te kunnen netwerken. Het doel is om elkaar te versterken door elkaar te vinden; kortom verbinden pur sang!

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 10.15     Julia Gerlach, voorzitter NMv: strategie van de NMv in 2021
10.15 – 10.30     Julia Gerlach in gesprek met Mariette Hamer, voorzitter SER over De kracht van verbinding in de maatschappij
10.30 – 11.40     Sandra Ploeg, bestuurslid communicatie, De kracht van verbinding binnen de NMvinteractief netwerkprogramma 
11.40 – 11.50     Afsluiting

Mogen wij u ook verwelkomen op 21 januari 2021?
Deze bijeenkomst is uitsluitend voor NMv leden en wordt kosteloos aangeboden, aangezien door het netwerkkarakter van de bijeenkomst geen PE punten zullen gelden. 
Wanneer u bent ingelogd kunt u zich eenvoudig direct inschrijven via de inschrijfknop (rechts bovenin).  
Bent u niet ingelogd dan kunt u zich registreren door middel van het invullen van uw e-mailadres via de inschrijfknop (rechts bovenin).

Let op: voor het interactief programma is het van belang dat wij weten wat uw specialisatie als mediator is. Wilt u in het opmerkingen veld daarom aangeven of u gespecialiseerd bent in: familiemediation, business mediation, nalatenschapsmediation, overheidsmediation, arbeidsmediation, samenwerkingsmediation of herstelrecht?

Hoe gaan we het doen?
Een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u, indien u zich aangemeld heeft, van ons een email met daarin informatie over de wijze van inloggen voor deze bijeenkomst. 

Inschrijven

Inschrijving is mogelijk tot 20 januari

Informatie

Tarieven

Deelname aan dit evenement is volledig gratis

Locatie

Online

Voeg toe aan je agenda

iCal (ics) bestand

Google kalender