NMv online netwerkbijeenkomst

13 12 2021 van 15:00 - 16:00 uur

Deze bijeenkomst is alleen voor NMv leden.
De link om deel te nemen staat vermeld op het ledendeel van de website. Log in op de NMv-website. Onder de tab 'Voor leden' gaat u naar "NIEUW: netwerkbijeenkomsten'. Onder 'kalender 2021' vindt u de bijeenkomst van 13 december. Klik hier op de link en u zit direct in de online netwerk sessie. U ontvangt daarover dus geen aparte mail.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met elkaar over wat ons bezighoud in het werk, het werkveld en de vereniging. Welke uitdagingen, kansen en bedreigingen ziet u, wat wilt u delen in het netwerk en wat wilt u 'halen' en 'brengen'? Kortom, geen agenda vooraf, bijpraten en netwerken. De deelnemers bepalen bij aanvang het onderwerp/de onderwerpen van gesprek.

De bijeenkomst is voor leden van de NMv. Deelname is gratis.

Deelname aan dit evenement is volledig gratis

Voeg toe aan je agenda

iCal (ics) bestand