'Sneller weer aan het werk'. Workshop i.s.m. Result Mediation

  • Home
  • /
  • Agenda
  • /
  • 'Sneller weer aan het werk'. Workshop i.s.m. Result Mediation

04 11 2021 van 11:30 - 12:30 uur

Deze workshop is gratis voor HR-verantwoordelijken.

Tijdens de Week van de Mediation organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging diverse gratis webinars met als thema ‘Verbinding met de Samenleving’.

Eén van deze webinars is bedoeld voor HR-verantwoordelijken, waaronder HR Adviseurs, HR Business Partners en HR Managers. Ook u zult in uw werk mensen tegenkomen die dreigen uit te vallen - of al zijn uitgevallen - als gevolg van een arbeidsconflict op de werkvloer.

Tijdens dit webinar geven wij u handvatten en tips zodat u beter kunt omgaan met werknemers die een (dreigend) conflict hebben met hun leidinggevende of collega. Het inschakelen van een mediator is zo'n tip. Want juist het onafhankelijke en neutrale karakter van een mediation draagt bij aan een duurzame oplossing zodat uw werknemer of cliënt weer het plezier terug kan vinden in zijn werk. En daar klaart ook de directe werkomgeving van op, want bij een arbeidsconflict worden ongemerkt heel wat partijen, al dan niet bewust betrokken.

‘Rust in de tent’ zorgt ervoor dat plezier en motivatie, en daarmee de focus op het werk terugkeert. U kunt daar vanuit uw functie een specifieke rol in spelen.

Uw workshopleider is Leon Hoornweg van Result Mediation. 

Inschrijven

Informatie

Tarieven

Deelname aan dit evenement is volledig gratis

Locatie

Online

Voeg toe aan je agenda

iCal (ics) bestand

Google kalender