Algemene Ledenvergadering en Kenniscarrousel

• /
  • Algemene Ledenvergadering en Kenniscarrousel

27 06 2022 van 10:00 - 17:00 uur

Maandag 27 juni a.s. gaan we elkaar weer live op een centrale locatie in het land ontmoeten. Reserveer daarom deze datum alvast in uw agenda!

We starten met de Algemene Ledenvergadering. ’s Middags staat een kenniscarrousel op het programma. Naast een inspirerende keynote spreker kunt u deelnemen aan 2 workshoprondes waarin kwaliteit en vaardigheden centraal staan.

Aan het eind van de middag heeft u natuurlijk de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje uw collega-mediators te ontmoeten, en deelnemers aan de ALV voorzien we uiteraard ook van een lekkere lunch.

De persoonlijke uitnodiging voor deze dag, met uitgebreide informatie, ontvangt u binnenkort in uw mailbox. Maar nogmaals: noteer 27 juni alvast in uw agenda, want deze dag wilt u niet missen.

Inschrijving is mogelijk tot 23 juni

• NMv leden