Algemene Ledenvergadering NMv

We nodigen je van harte uit voor onze Algemene Ledenvergadering en de aansluitende jaarlijkse PE-Carrousel op 6 juni a.s. op een bijzondere locatie, namelijk hoog aan de top! Het thema van deze dag is dan ook Mediation, Top of Mind. We hebben gezorgd voor de ingrediënten voor een inspirerende, leerzame en bovenal verbindende dag.

Aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering zal Janine Janssen, van origine criminologe en Lector Veiligheid in afhankelijkheidsrelaties de relatie met mediation leggen; interessante materie voor elke mediator!

Omdat het thema ‘Mediation, Top Of Mind’ is, hebben we gekozen om voor het plenaire deel bij de PE-Carrousel de TOP-spreker, Patrick van Gils, uit te nodigen. Een spreker waar iedere ondernemende  mediator, ongeacht zijn/haar mediationrichting door geïnspireerd raakt. Patrick gaat in op vragen als: hoe zet je jouw business op de kaart bij jouw (toekomstige) klanten, hoe zet je jouw mediationpraktijk in de markt en hoe zorg je dat men jou weet te vinden? Op zijn toegankelijke, meeslepende en zeer kundige wijze neemt Patrick ons mee in de wereld van succesvol pitchen en presenteren, waardoor iedereen in staat is meer waardevolle klantcontacten te creëren en voor zich te winnen.

Naast deze boeiende spreker bieden we nog een paar prachtige TOP of Mind-workshops aan:

1. Mediation in het Engels door Branchout; meer info –www.branch-out.eu
  2. Inrichten Herstelsysteem methode Herstelcirkels door Jannie Kieft; meer info –www.herstelcirkels.nl
  3. Luisteren van binnenuit door Binnenuit; meer info – www.vanbinnenuit.nl

Deze keer sluiten we op bijzonder wijze af; onder begeleiding wordt interactief  genetwerkt op de verschillende mediationgebieden, dus volop ruimte voor concrete verbinding tijdens deze PE-Carrousel. Uiteraard wordt daarbij gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aanmelden voor de gehele dag (ALV, PE-Carrousel inclusief lunch) of voor alleen de PE-Carrousel inclusief lunch kan via dit formulier:  aanmeldformulier.

Meld je snel aan, want vol is vol!

Programma
09.30 – 10:00 uur – Ontvangst NMv-leden voor de ALV door Bestuur NMv met koffie/thee
10:00 – 11:30 uur – Algemene Ledenvergadering o.l.v. NMv-voorzitter Frederique van Zomeren
11.00 – 11.30 uur – Ontvangst deelnemers PE-Carrousel
11:30 – 12:45 uur – Plenair: Janine Janssen, ‘Veiligheid in afhankelijkheidsrelaties’
12:45 – 13:45 uur – Walking lunch
13:45 – 15:00 uur – Plenair: Patrick van Gils, ‘Pitchen & Presenteren’
15:00 – 15:30 uur – Break with a bite!
15:30 – 17:00 uur – Workshop op inschrijving, per workshop zijn er gelimiteerde plaatsen beschikbaar
17:00 – 18:00 uur – Interactieve netwerkactiviteit per mediationgebied met drinks & bites

PE-punten en kosten

• De aanvraag voor PE-Punten is in behandeling.
  • De kosten voor deelname voor NMv-leden bedragen: € 65,= ex BTW inclusief lunch.
  • De kosten voor deelname voor niet-NMv-leden bedragen: € 80,= ex BTW inclusief lunch.

WTC Almere Conference & Event Center (26e etage)
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Het WTC is eenvoudig te bereiken zowel per auto als OV. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en het WTC ligt naast het station.

Vanuit het bestuur kijken wij uit naar een mooie zonnige dag die ons op grote hoogte verder tot elkaar brengt!