ALV en Masterclass Casuïstiek

Op maandag 26 november aanstaande wordt de najaars-ALV van de NMv gehouden in het Muntgebouw in Utrecht. Aansluitend op de ALV is er een interessante Masterclass Casuïstiek. Alle bij de NMv aangesloten mediators zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Masterclass. De ALV is alleen toegankelijk voor leden.

13.00 uur – inloop ALV
13.30 uur – start ALV (alleen toegankelijk voor NMv-leden)
14.30 uur – einde ALV en inloop Masterclass Casuïstiek
15.00 uur – start Masterclass Casuïstiek
17.00 uur – borrel
18.00 uur – einde

Masterclass Casuïstiek

Tijdens de Masterclass Casuïstiek behandelen Eva Schutte, Nienke Wiersma en Fred Schonewille – redacteuren van het tijdschrift Nederlandse Mediation – ieder een eigen casus. Daarnaast demonstreren Nicolai Duin en Erwin Smit (Wolters Kluwer) de onlineversie van het tijdschrift Nederlandse Mediation, dat vanaf 1 januari 2019 beschikbaar komt voor alle NMv-leden via het besloten gedeelte van de NMv-website.

PE-punten

Twee PE-punten voor het MfN-register zijn aangevraagd.

Muntgebouw in Utrecht, Leidseweg 90.

Kosten

Deelname aan de Masterclass Casuïstiek is gratis voor bij de NMv aangesloten mediators.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de ALV en/of de Masterclass Casuïstiek? Ga dan naar het het inschrijfformulier.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met het NMv-secretariaat via info@mediatorsvereniging.nl. Bellen kan ook naar 010 2012350.