Introductieworkshop Videovakvrouw

Video’s maken voor uw bedrijf

Een van de nieuwste business services van de vereniging is De videovakvrouw. Deze videovakvrouw, Elisabeth Griffioen, geeft daarom ter introductie op dinsdag 6 februari een workshop over vloggen en social media. Hieronder het programma, meer informatie over de workshop en hoe u zich kunt aanmelden.

13.30 uur  – ontvangst
14.00 uur – start workshop
15.30 uur – einde workshop en start ontvangst NMv-nieuwjaarsbijeenkomst

Over de workshop

Video’s op je website en social media brengen je veel sneller in contact met je doelgroep dan tekst en foto’s. Zelf in beeld zijn op een video is tegelijk ook spannender en meer confronterend dan alle andere manieren om jezelf bekend te maken bij je doelgroep.

Daarom: iedereen weet dat het werkt, weinigen plukken er echt de vruchten van.  De Videovakvrouw leert je om gemakkelijk en toegankelijk de basics van filmpjes maken voor je bedrijf te leren in deze introductieworkshop waarvoor je alleen maar je smartphone en als je die hebt, een selfiestok mee hoeft te nemen.

Je leert hoe je de klassieke beginnersfouten vermijdt én wat een video nodig heeft om veel bekeken en gewaardeerd te worden. We gaan praktisch aan de slag, dus na de workshop heb je je eerste filmpje opgenomen en weet je hoe je verder kunt.

Over de videovakvrouw

De Videovakvrouw is Elisabeth Griffioen. Ze geeft ondernemers les in zakelijk effectief vloggen. Ze leerde het vak als regisseur en cameravrouw bij de landelijke televisie en past wat ze leerde over wat kijkers graag zien toe op het zakelijk gebruiken van video en videomarketing vind je filmpjes en blogs met nuttige tips over video en marketing.

Locatie

Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten. Ga voor een routebeschrijving naar www.vanenburg.nl

Kosten

Deelname aan deze workshop is voor NMv-leden gratis. Wel is onze no-show-regeling van toepassing. Dit houdt in dat u uiterlijk 3 werkdagen van te voren moet annuleren anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten van € 45 per persoon in rekening te brengen.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst, ga dan naar het aanmeldformulier. Let op, er zijn maar 16 plaatsen beschikbaar! De inschrijving voor deze bijeenkomst sluit op donderdag 1 februari 2018. Wilt u aansluitend ook naar de nieuwjaarsbijeenkomst van de NMv, dan kunt u zich via het aanmeldformulier voor de nieuwjaarsbijeenkomst inschrijven.

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone