Masterclass ‘conscious contracts’, ofwel: duurzaam contracteren (ZAM)

Op woensdag 13 juni aanstaande organiseert de VAN, Vereniging Arbeidsmediators Nederland, samen met opleidingsinstituut Dialogue een masterclass in ‘duurzaam contracteren voor mediators’.

Voor wie?

Arbeidsmediators, zakelijk mediators, advocaat-mediators en alle overig geinteresseerden in het onderwerp zijn van harte welkom.

Doel workshop

In deze masterclass leert u de basisprincipes van duurzaam contracteren. U leert wat ‘slim vertrouwen’ is en hoe u focus kunt houden op de normen, waarden, missie en visie van de contractpartijen. En u leert concrete afspraken te maken om een duurzaam proces mee af te sluiten.

Workshopbegeleiders

De trainers voor deze bijeenkomst zijn Wendy Pekelharing en Joost Maassen. Beiden werkzaam bij Dialogue als MfN-registermediator, trainer en consultant.

Locatie en tijdstip

De masterclass wordt van 16.00 uur tot 19.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur) gehouden in De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht.

Deelnamekosten

Voor leden van de VAN, NVVMA en ZAM: € 95,00 (exclusief btw)
Voor niet-leden: € 142,50 (exclusief btw)

PE-punten

3 PE-punten voor het MfN-register zijn aangevraagd.

Meer informatie en aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van de VAN.