Nieuwe ledenbijeenkomst

Van harte welkom bij de NMv!

Speciaal voor onze nieuwe leden van de vereniging, organiseren we op dinsdagmiddag 6 februari 2018 een nieuwe ledenbijeenkomst. Centraal op deze bijeenkomst staan kennismaken, netwerken, plezier, ondernemerschap en met elkaar in gesprek gaan over mediation. De bijeenkomst is bedoeld voor leden die in 2016 of 2017 lid zijn geworden van de NMv. Bent u langer lid en wilt u naar deze bijeenkomst komen? Uiteraard bent u ook van harte welkom!

We bieden u het volgende programma aan:

13.00 uur Ontvangst  met koffie en thee
13.30 uur Welkom door Frederique van Zomeren, voorzitter NMv
13.45 uur ‘Netwerken in mediatorland’ door Sandra Ploeg, mediator en organisatieadviseur
15.00 uur Kennismaking met het NMv bestuur en NMv vertrouwenspersoon Paul Wijntje
16.00 uur Afsluiting en inloop gasten nieuwjaarsbijeenkomst vanaf 15.45 uur

Locatie

Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten. Ga voor een routebeschrijving naar www.vanenburg.nl

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Wel is onze no-show-regeling van toepassing. Dit houdt in dat u uiterlijk 3 werkdagen van te voren moet annuleren anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten van € 45 per persoon in rekening te brengen.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst, ga dan naar het aanmeldformulier. De inschrijving voor deze bijeenkomst sluit op maandag 29 januari 2018. Wilt u aansluitend ook naar de nieuwjaarsbijeenkomst van de NMv, dan kunt u zich via het aanmeldformulier voor de nieuwjaarsbijeenkomst inschrijven.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het bureau van de NMv op het telefoonnummer 010-2012350 of per e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl.