NMv-lustrumfestival

Het kan niemand zijn ontgaan: in 2017 bestaat de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) 15 jaar. Tijd voor een feestje! Daarom organiseert de NMv in de Week van de Mediation een ééndaags lustrumfestival. Op dinsdag 13 juni aanstaande zijn al onze leden en afnemers van het dienstenpakket, inclusief gratis introducé (verwijzer), welkom op een van de mooiste en meest inspirerende locaties van Nederland, het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Belangen bundelen

Deze feestelijke gelegenheid staat uiteraard in het teken van het lustrumthema ‘Belangen bundelen’. Daarom bieden we alle bij de NMv aangesloten mediators de kans een verwijzer uit zijn of haar netwerk uit te nodigen om deel te nemen aan het gevarieerde festivalprogramma. Te denken valt aan psychologen, advocaten, HR-managers, huis- en/of bedrijfsartsen en ambtenaren. Iedereen die beroepshalve geïnteresseerd is in (doorverwijzing naar) mediation is van harte welkom! Het lustrumfestival is dé uitgelezen kans voor hen om kennis te maken met de kracht van mediation.

Rijk en gevarieerd programma

De dag begint om 11.30 uur met de voorjaars-ALV (alleen toegankelijk voor NMv-leden), met aansluitend om 13.00 uur het festivalprogramma dat om 18.00 uur overgaat in een feestelijk dinerbuffet. Medio mei volgt het volledige festivalprogramma en kunt u, samen met uw eventuele introducé, een persoonlijk programma samenstellen. Om u vast een indruk te geven, hieronder een kleine greep uit het gevarieerde programma-aanbod:

• Rock Your Business. Wat kun je leren over onderhandelen en teambuilding van muziek (maken)? Internationaal onderhandelaar Geert-Jan Hoek en twee professionals, trainers en musici, nemen je mee op een verrassend en muzikaal avontuur.
  • Pesten op het werk. In deze workshop – met een introductie door het ministerie van SZW – gaat inhoudelijke expert Alie Kuiper in op verschillende aspecten van dit verschijnsel.
  • Geweldloze oftewel verbindende communicatie. Workshop door Hester Macrander, gecertificeerd coach. Wat is de essentie van deze methode, en hoe pas je hem toe? Een introductie.
  • Interculturele vaardigheden. Deze tijd vraagt misschien wel meer dan ooit om het aanleren van ‘grensoverschrijdende’ vaardigheden. Want hoe open en oordeelloos we ook denken te zijn, het is niet altijd genoeg. Annemarie Stout van KIT Intercultural Professionals kan u bij uitstek aan het werk zetten om uw eigen vooroordelen en die van anderen te herkennen.
  • Vloggen als marketingtool. Het is effectief en makkelijker dan u denkt! De videovakvrouw Elisabeth Griffioen helpt u uw schroom te overwinnen.
  • Live mediationdemonstratie met toppers uit de mediationwereld.
  • En meer…..

Kortom, 13 juni is een dag die u niet mag missen!

Kosten

Voor deelname aan het festivalprogramma, inclusief een introducé, lunch, hapjes en sapjes en een heerlijk dinerbuffet met drie drankjes per persoon, vragen we een bijdrage van
€ 60,00 exclusief btw. Mocht u meer verwijzers mee willen nemen dan kan dat uiteraard tegen betaling van een bijdrage in de kosten van € 60,00 exclusief btw per extra persoon.

Bent u niet aangesloten bij de NMv? Ook dan kunt u zich aanmelden voor het festival. De optie van een gratis introducé geldt in dit geval niet.

Aanmelden en ‘early bird’ korting

Voor ‘early birds’ geldt een korting van € 10,00. Aanmelden vóór 30 april kost dus maar € 50,00 exclusief btw! De uiterste aanmelddatum voor het lustrumfestival is 30 mei.
Aanmelden voor uzelf en uw introducé kan via het hiervoor bestemde aanmeldformulier. Wij vragen u direct via Ideal te betalen.

Wilt u naast uw gratis introducé nog een verwijzer (tegen betaling) meenemen, vul dan opnieuw het bovenstaande aanmeldformulier in. Dit keer kiest u voor de optie ‘geen van beide’ (bij de vraag of u lid bent van de NMv of een dienstenpakket afneemt) en voert u de gegevens van de verwijzer in.

Let op: de capaciteit van de locatie is beperkt dus meld u en uw introducé snel aan!

PE-punten

De jaarlijkse PE-carrousel maakt deel uit van het festival. Er zijn dan ook de gebruikelijke PE-punten gekoppeld aan uw deelname.

ALV

Bent u lid van de NMv, dan kunt u op het aanmeldformulier ook aangeven of u aanwezig bent bij de ALV.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl of bel met het secretariaat van de NMv: 010 2012350.