Login mediator

Seminar: Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden

 

Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden: de klassieker van prof. Peter Hoefnagels, de grondlegger van mediation in Nederland, is onlangs opnieuw verschenen bij Wolters Kluwer.

Nieuwe editie

De oorspronkelijke tekst van Hoefnagels is door Cees van Leuven en Fred Schonewille – die beiden nauw met Hoefnagels hebben samengewerkt – aangevuld met acht nieuwe hoofdstukken. Hiermee is het meest actuele en complete boek over scheidingsmediation een feit!

Bijzonder in deze editie is de toevoeging van het hoofdstuk Een goed huwelijk begint met premarital mediation! dat een nieuwe betekenis geeft aan het Gelukkig getrouwd uit de titel van het boek.

Seminar

Ter gelegenheid hiervan wordt door Schonewille & Schonewille Legal Mediation in samenwerking met Wolters Kluwer een seminar georganiseerd over scheidingsmediation in 2019 en de onverminderd grote betekenis van de door Peter Hoefnagels voor scheidingsmediation ontwikkelde methodische werkwijze.

Cees van Leuven, Annelies Hendriks en Fred Schonewille zullen actuele thema’s uit het boek bespreken en tevens zal Carla Goosen een korte bijdrage leveren.

Locatie

Het seminar vindt plaats op donderdag 19 september 2019 van 15.00 tot 18.00 uur in het gebouw van Spaces – gevestigd in de voormalige Shelltoren – aan het Hofplein 20 te Rotterdam en zal worden afgesloten met een borrel en broodjes.

Prijs

De deelnameprijs bedraagt € 95,- excl. btw. Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van het boek Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden en voor deelname worden 3 punten toegekend in het kader van permanente educatie (NOvA, KNB, MfN)

Inschrijven
Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.