VMO-themabijeenkomst: “Een overheid zonder conflicten!?”

Op donderdag 12 maart 2020 organiseert VMO een themabijeenkomst: “Een overheid zonder conflicten!?” in Arnhem.

De ontvangst is vanaf 12.30 uur met koffie en thee.
Het programma zelf begint stipt om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Daarna is tot 18.00 uur tijd voor napraten onder genot van een borrel.

Programma

In de TV-serie Opstandelingen konden we in 2019 kennisnemen van conflictgedrag door overheden. Kees Schaap was producent van die serie en deelt zijn ervaringen rond dit programma. Dick Allewijn geeft rond dit thema een beschouwing vanuit het perspectief van het aspect macht bij overheidshandelen.

In de workshoprondes gaan Bert Suurmond en Mariska Knoester van SK Mediation in op de informele aanpak in de gemeente Noordoostpolder. Marion Kasteel van gemeente Arnhem neemt ons mee hoe je om gaat met meer dan honderd bezwaren door die aan de keukentafel op te lossen. Voorzitter van de VMO Aik Kramer geeft een masterclass beleidsbemiddeling.

Genoeg te beluisteren en te beleven want het is allemaal interactief.

Deelname en aanmelden

Op de website van de Vereniging Mediators Overheid (VMO) is meer over het programma te lezen.

Hier kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Dat kan door via de knop AANMELDEN het digitale formulier in te vullen en te versturen.

VMO kan die middag maximaal 60 personen ontvangen.

Niet-leden van VMO betalen een bijdrage van €36,30 inclusief BTW (€30,00 excl. BTW).

Aan deelname door leden van de VMO zijn geen kosten verbonden.

De MfN heeft deze bijeenkomst erkend en 4 PE-punten (cat. 1a) toegekend.