Week van de mediation

Dit jaar viert de NMv dat zij al vijftien jaar bestaat. Een periode waarin zowel de vereniging als het vak van mediator zich enorm heeft ontwikkeld en onze leden veel mooie dingen hebben bereikt in hun werk. Daar zijn we trots op en we vinden dat iedereen moet weten wat de kracht van mediation is. Vanuit die overtuiging is de Week van de Mediation geboren. Een week waarin iedereen die mediation een warm hart toedraagt in actie komt om mediation op de kaart te zetten. De Week van de Mediation wordt gehouden van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni 2017. Doet u ook mee?

Activiteiten Week van de Mediation

Het doel van de Week van de Mediation is een breed publiek kennis te laten maken met de kracht van mediation. Dat kan aan de hand van uiteenlopende activiteiten. Denk aan workshops, netwerkbijeenkomsten, publiceren van artikelen, blogs, vlogs, landelijke en lokale persaandacht organiseren, uitwisseling met andere beroepsorganisaties, pop-up mediationwinkels, lezingen, en ga zo maar door. Er is van alles mogelijk, zo lang het maar gaat om de promotie van mediation (en niet voor commerciële doeleinden).

Doe mee!

Samen zorgen we ervoor dat de Week van de Mediation een succes wordt. Doe dus mee!
Organiseer vanuit uw eigen kantoor, bedrijf, samen met collega’s, in uw eigen gemeente of waar dan ook een mooie activiteit en meld uw activiteit (of publicatie) aan via het aanmeldformulier.

Weekvandemediation.nl

Past uw activiteit binnen het programma van de Week van de Mediation, dan wordt uw activiteit opgenomen op de website Weekvandemediation.nl. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website en het programma. Naar verwachting zal de website medio maart live gaan. Wij houden u op de hoogte!

Deel op social media

Doe mee op social media en zorg dat de Week van de Mediation een trending topic wordt! Deel zoveel mogelijk informatie over de Week van de Mediation in uw eigen netwerk. Gebruik hierbij altijd #mediationweekNL in uw berichten.

Vragen of tips?

Heeft u vragen over of tips voor de Week van de Mediation, neem dan contact op met Sheila Tolboom of Eline van Tijn (bestuurslid) via info@mediatorsvereniging.nl. Of bel naar het bureau van de NMv: 010 2012350.