Workshop VMRU: Arbeidsmediations een andere tak van sport

Op dinsdag 29 maart 2017 organiseert de Utrechtse Mediators Vereniging (VMRU) de workshop ‘Arbeidsmediations een andere tak van sport’.

Inhoud workshop

In deze interactieve workshop maakt u kennis met lastigheden die u tegen kunt komen in de praktijk van de arbeidsmediator. Aan de hand van praktijkvoorbeelden staat de trainer stil bij re-integratie en exit problematiek. Tijdens de workshop is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor wie?

Voor mediators en conflictbemiddelaars.

Workshopbegeleider

Simone Kalff is sinds 2011 mediator. Samen met collega’s heeft zij de post hbo-opleiding Mediation van de HU opgericht. Van deze basisopleiding is zij jarenlang directeur geweest. In 2010 heeft Simone ontslag genomen en sinds die tijd is zij werkzaam als zelfstandig ondernemer. Simone heeft een bijna fulltime mediationpraktijk. het accent in deze praktijk ligt op arbeidsmediations. Daarnaast begeleidt zij familievetes en echtscheidingen en omgang.

Tijdstip en locatie

Dinsdag 29 maart 2017 van 19.00 tot 22.00 uur.
Bedrijventerrein Vondelparc, Vondellaan 2, 3521 GE Utrecht.

Deelnamekosten

VMRU-leden: gratis
Niet-leden: € 25

PE-punten

2 PE-punten voor het MfN-register, categorie 1a

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van VMRU.