NIEUW: De verenigingsapp

• /
  • NIEUW: De verenigingsapp

Een eigen verenigingsapp

Het thema van 2021 is Verbinding. Verbinding in mediationland, verbinding tussen de vereniging en haar leden, maar ook tussen leden onderling. Eén van de tools die we hiervoor inzetten is een gloednieuwe verenigingsapp.

Met deze app lees je het laatste nieuws, geeft je je mening op polls, voer je discussies met andere leden, meld je je aan voor evenementen, en nog veel meer.

Installeren op je telefoon via e-mail uitnodiging

Als het goed is heb je een uitnodiging om de app te installeren ontvangen per e-mail. In deze e-mail vind je links naar de Apple App Store en Google Play. Deze links zijn gepersonaliseerd en gekoppeld aan het e-mailadres waarmee je  bij de vereniging bekend bent. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar app@mediatorsvereniging.nl. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een e-mail met de uitnodiging.

Installeren op je telefoon zonder e-mail uitnodiging

Ook zonder uitnodiging kun je de verenigingsapp downloaden en installeren. In dat geval ga je naar de App Store of Google Play store:

Inloggen

Nadat je de app hebt geïnstalleerd en geopend, log je in met het e-mailadres dat je hebt ingesteld als voorkeursadres in je NMv-profiel. De app is niet gekoppeld aan de ledenadministratie, je dient dus zelf een nieuwe toegangscode te kiezen en in te voeren.

Let op: je kun alleen gebruik maken van de app met het e-mailadres dat je in je NMv-profiel hebt opgegeven. Dat is ook het adres waar de uitnodiging naartoe is gestuurd.

Gebruik van de app

Nadat je bent ingelogd kun je direct gebruik maken van alle functionaliteiten die de app biedt.

Kies je groepen

Om te voorkomen dat je notificaties krijgt die voor jou niet interessant zijn, vragen we je om aan te geven in welke groepen je zit. Dat doe je als volgt:

1. Ga naar 'Ledenlijst' via het menu
  2. Ga naar tab 'Groepen'
  3. Open elke groep waar je onderdeel van wilt zijn (m.u.v. bestuur en ambassadeurs) en klik op 'Lid worden'

We doen ons best om zo gericht mogelijk updates te sturen.