Vraagbaak Eigen Praktijk

Een eigen praktijk: Hoe doe je dat?

Bij het van een eigen praktijk komen er honderden vragen op je af. Hoe vind ik klanten? Hoe zet ik mezelf in de markt? Waar haal ik geld vandaan? Word ik eenmanszaak of B.V.? Heb ik een ondernemingsplan nodig? En hoe maak ik dat? Wat doe ik met mijn administratie en de BTW? En wat doe ik met samenwerking met anderen?

Hulp is dichtbij!

De NMv wil jou als lid helpen bij het zoeken en vinden naar antwoorden. Wij hebben de Vraagbaak Eigen Praktijk: een groepje enthousiaste en kundige leden die je kunt benaderen en die met je meedenken. Leden met ervaring op verschillende gebieden, die hun ervaringen en kennis graag met je delen, zodat jij sneller als mediator op stoom komt. Maar ook als je al vele jaren een eigen praktijk voert en toch nog tegen onverwachtte zaken aanloopt kunnen wij je helpen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij beantwoorden uw vragen op de volgende gebieden zo goed mogelijk:

• Startersinformatie
  • Marketing/Verkoop
  • Overeenkomsten
  • Privacy/AVG
  • Wetgeving
  • Automatisering

Informatiebronnen

De komende tijd zal de VEP gevuld gaan worden met steeds meer informatie. Tot die tijd kunt u in ieder geval al een blik werpen op de documenten die op de website van de vereniging worden aangeboden via de mediabibliotheek.

Stel een vraag

Klik hier om het formulier te openen waarmee u een vraag aan het team van Vraagbaak Eigen Praktijk kunt stellen.