Deurwaardersdiensten en incasso Van Arkel

Met een fullservice-dienstenpakket in creditmanagement ontzorgt Van Arkel haar opdrachtgevers. Daarbij streeft Van Arkel altijd naar een maximaal resultaat, zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen.

Van Arkel voordelen:

• 24/7 inzicht in uw dossiers via onze opdrachtgeversportal: Dossier Insight
  • Landelijke dekking: 8 Van Arkel vestigingen door het hele land
  • Wij kunnen u nationaal en internationaal van dienst zijn
  • Van Arkel werkt maatschappelijk betrokken
  • Financiële zekerheid: Van Arkel is aangesloten bij het garantiefonds gerechtsdeurwaarders

Incasso en deurwaardersdiensten voor NMv-leden

Speciaal voor de NMv-leden hebben wij aangepaste tarieven. Van Arkel probeert altijd de volledige kosten te verhalen op de nalatige debiteur. Voor zover de kosten niet op de debiteur zijn te verhalen berekenen wij de volgende kosten aan u door:

Voor het versturen van de WIK-brief berekent Van Arkel €10,- (per brief). Indien hieruit geen betaling volgt wordt het minnelijk incassotraject gestart en vervallen de kosten voor deze brief.

Minnelijke incassokosten/No cure no pay

• Bij volledig geïncasseerde dossiers brengt Van Arkel geen kosten in rekening.
  • In geval van deelbetalingen of rechtstreekse betaling aan u, zonder incassokosten brengt Van Arkel 10% commissiekosten over het daadwerkelijk geïncasseerde bedrag in rekening (met een minimum van €40,-);
  • No cure, no Pay, indien er niet geïncasseerd wordt, brengt Van Arkel geen kosten in rekening.

Deurwaarderskosten

• Voor het verrichten van een ambtshandeling berekent Van Arkel u de schuldenaarstarieven zoals bepaald in het besluit Tarieven Ambtshandelingen Met een maximalisatie van €150,- voor de executiemaatregelen.

(Executie is het uitvoeren van vonnissen, beschikkingen, dwangbevelen en akten. Voorbeelden hiervan zijn beslag roerende zaken met openbare verkoop, ontruiming of derdenbeslag).

Meer informatie over Van Arkel en onze werkwijze vindt u op onze website: www.vanarkelgdw.nl/NMv

Het is mogelijk om direct een vordering in te dienen: >>Direct uw vordering indienen