Login mediator

Willy Kempen-van Veen zet mediation op de kaart

Foto_Willy_Kempen_Van_Veen

Willy Kempen-Van Veen

In deze rubriek besteden we aandacht aan een mediator die met een opmerkelijke promotie mediation op de kaart zet. Dit keer de promotie van Willy Kempen-Van Veen, agrimediator en agricoach bij Kempen Mediation. Haar specialisatie is de agrarische sector. En dat is niet verwonderlijk. Ze werd geboren op een melkveehouderijbedrijf en heeft jarenlange ondernemerservaring binnen deze sector. Kempen-Van Veen begrijpt agrariërs en hun conflicten.

Bonje op de boerderij

Op boerenbedrijven lopen familie- en zakelijke verhoudingen door elkaar heen. Dat is een bron van irritaties en conflicten. Vaak is de boerin degene die naar buiten treedt met of actie wil ondernemen op het conflict. Reden voor Kempen-Van Veen om op 3 februari jongstleden op de vooravond van een beurs voor agrariërs samen met een in de sector bekend mechanisatiebedrijf een speciale ‘boerinnenavond’ te organiseren. Met als hoogtepunt de workshop: ‘Bonje op de boerderij’. Er waren maar liefst 160 aanmeldingen voor deze workshop terwijl er slechts plaats was voor 45 boerinnen. Tijdens de workshop oefenden de boerinnen met diverse gesprekstechnieken in hun eigen praktijksituaties en werden specifieke facetten van familiebedrijven besproken. Daarna was de opdracht op zoek te gaan naar eigen allergische reacties in gesprekken. De workshop gaf de aanwezige vrouwen nieuwe inzichten en menigeen nam zich voor de gesprekken in de familiesfeer voortaan anders te voeren.

Naast de workshop konden alle vrouwen zich ook vermaken met een wijn- en kaasproeverij en een modeshow voor de moderne boerin. Boerin Ada, bekend van Boer Zoekt Vrouw, presenteerde de avond.

Meer naamsbekendheid en opdrachten

Om de boerinnenavond te promoten werden flyers meegestuurd met de uitnodigingen voor de beurs, samen met informatie over Kempen Mediation. Daarnaast kregen de in totaal 230 aanwezige boerinnen na afloop van de avond een heuse goodiebag mee met ook hierin weer informatie over Kempen Mediation. Hiermee heeft de naamsbekendheid van Kempen Mediation binnen deze specifieke sector een flinke boost gekregen. En dat merkt Kempen-Van Veen. Concrete opdrachten naar aanleiding van het evenement zijn een feit!

Flyer_boerinnenavond

Flyer die verstuurd werd ter promotie van de boerinnenavond

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.