Ik neem een dienstenpakket af bij de NMv. Is dat hetzelfde als een lidmaatschap?

Per 1 januari 2014 heeft de NMv de verenigingstaken van het voormalige NMI (nu Mediators federatie Nederland) overgenomen. Deze verenigingstaken zijn gebundeld in het zogenaamde dienstenpakket. Het dienstenpakket is een overgangsregeling en geen lidmaatschapsvorm.

Een lidmaatschap biedt meer voordelen dan een dienstenpakket, zoals:

• u kunt gebruikmaken van de Business Services van de NMv met onder andere een aantrekkelijke collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor € 180,- (€ 217,80 incl. assurantiebelasting), korting op vergaderlocaties door het heel het land en kortingen op vakbladen
  • toegang tot besloten LinkedIn-groep NMv
  • u kunt zich richten tot de NMv-vertrouwenspersoon
  • publieke belangenbehartiging van het mediationberoep en de ontwikkeling daarvan via de Mediatorsfederatie Nederland
  • stemrecht op de Algemene Ledenvergadering

Wilt u uw dienstenpakket om laten zetten naar een lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl.

Category: Lidmaatschap NMv

← FAQ