Login mediator

Greep uit gevarieerde festitvalprogramma op 13 juni

Het volledige programma van het Lustrumfestival op 13 juni 2017 is media mei bekend. Om u vast een indruk te geven, hieronder een greep uit het gevarieerde programma-aanbod:

  • Rock Your Business. Wat kun je leren over onderhandelen en teambuilding van muziek (maken)? Internationaal onderhandelaar Geert-Jan Hoek en twee professionals, trainers en musici, nemen je mee op een verrassend en muzikaal avontuur.
  • Pesten op het werk. In deze workshop – met een introductie door het ministerie van SZW – gaat inhoudelijke expert Alie Kuiper in op verschillende aspecten van dit verschijnsel.
  • Geweldloze oftewel verbindende communicatie. Workshop door Hester Macrander, gecertificeerd coach. Wat is de essentie van deze methode, en hoe pas je hem toe? Een introductie.
  • Interculturele vaardigheden. Deze tijd vraagt misschien wel meer dan ooit om het aanleren van ‘grensoverschrijdende’ vaardigheden. Want hoe open en oordeelloos we ook denken te zijn, het is niet altijd genoeg. Annemarie Stout van KIT Intercultural Professionals kan u bij uitstek aan het werk zetten om uw eigen vooroordelen en die van anderen te herkennen.
  • Vloggen als marketing. Het is effectief en makkelijker dan u denkt! De videovakvrouw Elisabeth Griffioen helpt u uw schroom te overwinnen.
  • En meer……

Kortom, 13 juni is een dag die u niet mag missen!

Terug naar alle informatie over het NMv-lustrumfestival op 13 juni 2017 >>

 

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.