Hans Fibbe neemt afscheid als secretaris NMv

“Toen ik in 2016 gevraagd werd om secretaris van het bestuur van de NMv te worden, was ik eerlijk gezegd niet meteen enthousiast. Ik zag al bakken werk op mij afkomen, want je weet hoe dat gaat in een bestuur. Maar nee, er was een professioneel secretariaat, geen zorgen! Ik was net aan de slag gegaan toen eerst de verenigingsmanager, en daarna nog een medewerker van het secretariaat voor langere tijd geveld werden. Nu, twee jaar verder, heb ik gisteren, samen met Frederique van Zomeren het contract getekend met MOS in Nijkerk, ons nieuwe secretariaatsbureau. Aan de trouwe en betrokken inzet van de medewerkers van DSM heeft het niet gelegen dat we gekozen hebben voor een ander bureau om onze vereniging te ondersteunen, maar wel aan de extra mogelijkheden zoals event-management, moderne database en een grotere continuïteit die MOS ons biedt. Na twee intensieve jaren als bestuurslid en secretaris is dit voor mij een goed moment om te stoppen. Ik dank de leden van de NMv voor het in mij gestelde vertrouwen!”

– Hans Fibbe –