Hoe gebruik ik deze videos?

Gefeliciteerd met uw persoonlijke video! Nu is het zaak deze zo goed mogelijk in te zetten om uw eigen praktijk te promoten.

Stap 1: Upload uw video

U heeft de video via een WeTransfer mail ontvangen en gedownload op uw eigen computer. Deze video dient nu eerst online gezet te worden. Hiervoor maakt u gebruik van een video-platform zoals YouTube of Vimeo. In dit voorbeeld gaan we uit van YouTube.
Om uw video online te zetten raden wij aan gebruik te maken van een eigen ‘kanaal’. Als u dat nog niet heeft kunt u op deze pagina lezen hoe u dat doet.

  1. Ga naar YouTube en log in met uw eigen gegevens. Ga naar uw eigen kanaal en klik op de knop ‘Maken’ > Video’s uploaden, rechtsbovenin uw scherm.
  2. Sleep het videobestand naar de grijze pijl in het midden van de pagina, of klik op ‘Bestanden selecteren’ om naar het bestand te bladeren
  3. In het daaropvolgende scherm voert u minimaal een titel in en selecteert u onderaan de pagina dat deze video niet gemaakt is voor kinderen.
  4. Klik op de knop ‘Volgende’ totdat u een overzicht krijgt van uw geuploade video.

Stap 2: Deel uw video...

Met de link naar uw persoonlijke video op YouTube kunt u deze delen op twitter, Facebook of LinkedIn.
Maak een nieuwe post, voeg een toepasselijke tekst toe en plak de url van de video in uw post.
Vergeet niet een Call-to-Action toe te voegen:

  • Meer weten? Ga naar [Uw website]
  • Interesse? Stuur me een bericht
  • Meer informatie? Bel …

Stap 3: En gebruik uw video

Deze video's zijn uitermate geschikt om workshops en presentaties mee te starten. Ze zorgen ervoor dat uw publiek direct aanhaakt.