Helpdesk

Voor algemene vragen over mediation kunt u als NMv-lid terecht bij onze helpdesk. De helpdesk is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de NMv 010 – 2012350. U kunt uw vraag uiteraard ook e-mailen naar info@mediatorsvereniging.nl.

Heeft u vragen over gedragsregels of reglementen voor MfN-registermediators, neem dan contact op met het MfN-bureau via het nummer 010 2012344.

Naast de helpdesk kent de NMv ook de Vraagbaak Eigen Praktijk voor haar leden.

Besloten LinkedIn-groep

De NMv heeft een besloten LinkedIn-groep. Hier kunt u lid van worden. Deze groep biedt de ruimte om discussies te starten, zaken onder aandacht te brengen. Zo kunt u collega-mediators die net als u lid zijn van de NMv om advies vragen. Oftewel een faciliteit om te leren van elkaar.

Veelgestelde Vragen

Kijkt u ook eens bij de veelgestelde vragen (FAQ). Wellicht vindt u daar het antwoord op uw vraag.