Login mediator

Uitbreiding collectiviteit beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Nu ook aantrekkelijke premie voor niet MfN-registermediators

Al jaren biedt de NMv via IAK Verzekeringen een interessante collectiviteitskorting op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De NMv heeft in overleg met IAK de collectiviteit uitgebreid zodat ook niet MfN-registermediators gebruik kunnen maken van de aantrekkelijke premie die de samenwerking van de NMv en IAK biedt. De combinatie van het lidmaatschap van de NMv en de collectieve verzekering is zelfs een stuk goedkoper dan wanneer u een individuele polis afsluit.

IAK Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsintermediairs van Nederland. Met ruim 85 jaar ervaring zijn zij specialist in het adviseren over en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven.

De verzekeringsadviseurs van IAK behartigen uw belangen bij diverse verzekeraars. Zij adviseren u graag hoe u kunt omgaan met risico’s en bieden een compleet pakket aan producten en diensten om deze risico’s af te dekken. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw gezin, uw huis of uw vermogen; samen met u creëren zij de juiste oplossing voor iedere situatie.

Informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de adviseurs van IAK via (040) 261 1900.IAK_logo

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.