Login mediator

Leaseauto-arrangement voor NMv-leden

Alphabet_logo
Speciaal voor de NMv heeft Alphabet een arrangement samengesteld waardoor u goedkoop een leaseauto kunt rijden. Met het Alphabet Mobiliteitsarrangement profiteert u als NMv-lid van forse kortingen die kunnen oplopen tot 30 euro en soms wel tot 80 euro per maand op de reguliere leaseprijs.

Waarom leasen?

  • Minder kosten: Alphabet koopt de leaseauto. De leasekosten die u per maand betaalt zijn volledig fiscaal aftrekbaar.
  • Betere kostenbeheersing: gedurende de looptijd van het leasecontract weet u exact waar u aan toe bent. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw (bedrijfs)auto. U komt niet voor verrassingen te staan omdat u beter inzicht heeft in de kosten.
  • Zekerheid en ontzorging: Alphabet neemt u vrijwel alles uit handen. U hoeft zicht geen zorgen te maken over onderhoudskosten, verzekering, aanschaf en afschrijving. Bovendien verzekert u zichzelf van mobiliteit. Mocht de auto het laten afweten, dan heeft u recht op vervangend vervoer.

 Flexibel leasen met Shortlease

Shortlease is goed te omschrijven als ‘flexibele mobiliteit’. Met shortlease leaset u voor een korte periode een auto. U betaalt een afgesproken maandbedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Zo krijgt u de flexibiliteit van een huurauto maar wel met alle faciliteiten van een leaseauto. Shortlease bevindt zich dus tussen huur en lease in en combineert hiermee het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de flexibiliteit in looptijd van een huurovereenkomst.

Alphabet heeft meer dan 8000 huurauto’s op voorraad bij meer dan elf huurvestigingen in het land.

Offerte of advies op maat

Voor een offerte of een advies op maat kunt u contact opnemen met:

Michel Wevers
T: 06 13842847
E: michel.wevers@alphabetcarlease.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook de arrangementsbrochure downloaden.

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.