Login mediator

Zoek een mediator

Achternaam Vies
Voorletters F.A.
Voornaam Rik
Tussenvoegsel van der
Geboortedatum 11-04-1953
Geslacht Man
Plaats Oudewater
Talenkennis Engels, Nederlands
Beschikbaarheid Beschikbaar voor opdrachten vanuit de markt.
MfN-registermediator Ja

Rik van der Vies, MfN gecertificeerd register (Familie)Mediator

Rik opende op 19 jarige leeftijd z’n eerste horeca onderneming in Voorburg, “Il Pomodoro”, Hiermee was hij in 1976 de jongste horeca ondernemer van Nederland. Het afwijkende bedrijfsmodel heeft er mede voor gezorgd dat de onderneming tot de dag van vandaag succesvol bestaat. Na eigenaar geweest te zijn van een groot aantal horeca gerelateerde ondernemingen heeft Rik de keuze gemaakt zijn ondernemers kwaliteiten te gebruiken om restaurantketen Gauchos in Nederland verder uit te bouwen. Hierna heeft Rik veel verschillende operationele management functies vervult voor RAI, Garfunkels, Efteling en NS Retailbedrijf, bij deze laatste had Rik de verantwoordelijkheid over 4.300 mensen als operationeel directeur, over een periode van 6 jaar.
Rik is iemand die weet hoe het is om met z’n voeten in de klei te staan, maar ook iemand die weet hoe het is om structureel over een langere periode grote aantallen mensen systematisch aan te sturen. Vertaald naar Mediation; Rik ziet grote lijnen maar is ook niet vies van de details. In z’n rol als mediator zal hij vanuit het geschil opzoek gaan naar de belangrijkste breekpunten, om vervolgens hierbij de details op te zoeken.
Als ondernemer heeft Rik zelf geregeld geschillen meegemaakt, maar ook als directeur/manager had hij geregeld te maken met arbeidsconflicten conflicten, zowel met directe collega’s als mensen onder z’n leiding. In totaal heeft Rik 42 jaar werkervaring in rollen welke conflict gevoelig zijn, anders gezegd heeft Rik 42 jaar lang ervaring met conflicten en het oplossen hiervan. Hierbij is de oplossing altijd zijn drijfkracht geweest. Het conflict is er om opgelost te worden, want dan kunnen we door met het leven. Zolang er een conflict is, is er stilstand.
Of Rik nu praat met een schoonmaker, directeur, ICT- medewerker of huisvrouw zijn liefde voor mensen, directheid, eerlijkheid en creativiteit zorgen altijd voor een constructief oplossing van het conflict. Rik heeft geen voorliefde voor conflicten en geschillen, Rik gelooft in een werkbare toekomst voor iedereen, ook voor u! En voor diegenen die de toekomst hebben, uw kinderen! Daarom heeft Rik naast de opleiding tot MfN gecertificeerd register mediator ook de geaccrediteerde opleiding tot familiemediator succesvol afgerond.
In 2013 heeft Rik de keuze gemaakt om naast zijn Interim management werkzaamheden zich in Mediation te specialiseren en zijn eigen Mediationpraktijk, Geschilmediation.nl, te starten.

Familie
  • Echtscheiding
  • Familieverhoudingen

Werk
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Ontslag
  • Bestuursconflicten

Zakelijk
  • Consumententransacties
  • Zakelijke dienstverlening

Overig
  • manager
  • mediator
  • ondernemer

Bedrijfsnaam Geschilmediation
Bezoekadres Utrechtse straatweg 11
Postcode 3421 GL
Plaats Oudewater
Telefoon 06-54940180
E-mail info@geschilmediation.nl
Website www.geschilmediation.nl

Postadres

Adres Utrechtse straatweg 11
Postcode 3421 GL
Plaats Oudewater
Adres Utrechtse straatweg 11
Postcode 3421 GL
Plaats Oudewater
Mobiel 06-54940180
Email rik@geschilmediation.nl
Website www.geschilmediation.nl
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.