Meet & Greet: meer samenwerken met onze collega- beroepsverenigingen

Het bestuur heeft positieve reacties ontvangen op de Meet & Greet; Er was eerst een gezamenlijke sessie met de ambassadeurs. Daarin zijn drie thema’s uitgelicht die in 2020 verder zullen worden uitgewerkt, namelijk:

1. Organisatie symposium over het mediationvak
  2. Uitwerken toekomstscenario’s
  3. Meer zichtbaarheid vanuit het bestuur

Daarna in gesprek met de leden: aan statafels stonden de bestuursleden met bordjes ter herkenning bij de ontvangst van de leden aan deze dag, die onder het genot van koffie met een petit four met logo van de NMv de gelegenheid werd geboden om alle onderwerpen ter sprake te brengen.

Het verzoek om weer een overleg te organiseren met de regionale en sectorale verenigingen zullen we in ieder geval honoreren. Een mooie aanzet tot halen en brengen van informatie en daardoor interactie met het bestuur. De NMv is er immers voor en door leden; de betrokkenheid van beide kanten maakt ons als vereniging nog sterker en verbindender.