Nederlandse Vereniging van Familiemediators

mfam

Doel

Het bevorderen van de belangen van en de onderlinge contacten tussen de leden familiemediators door het bieden van een platform voor overleg, uitwisseling van informatie en intervisie alsmede de professionalisering door verdieping en kwaliteitsbevordering van de leden.

Voor wie?
NfM-registermediators, die een aantekening “accreditatie familiemediator” hebben en die de voorgaande drie jaren tenminste 15 familiemediations hebben gedaan op het terrein waarop zij zich profileren en daarnaast voldoen aan de vigerende eisen van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bijeenkomsten
Tenminste drie keer per jaar een workshop met een inleider, zie voor data op de website www.mfam.nu. Slechts voor leden toegankelijk; bijdragen tussen € 0 en € 100 per bijeenkomst.

Hoogte contributie € 135 per jaar, exclusief BTW (2013)
Procedure Aanmelden: aanvraagformulier voor het lidmaatschap kan worden aangevraagd via de website www.mfam.nu.

Voorzitter             Mr. Margriet van Ham
Vice-Voorzitter    Eef van Creij