Nicole van Gelder – intervisiegroep Noord-Holland

Nicole van Gelder is een zeer ervaren mediator en intervisiebegeleider.
Zij is MFN/ADR/IMI registermediator sinds 2000 en full certified ADR conflictcoach. Al ruim 10 jaar begeleidt zij vele intervisiegroepen per jaar. Zij is als intervisiebegeleider erkend door de Orde van Advocaten en de VFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators).
Vanzelfsprekend neemt zij ook zelf deel aan intervisiegroepen op haar vakgebied.
Voor de MFN is zij peer reviewer.
Zij is – mede – opgeleid aan de Harvard University.
Voor Merlijn verzorgt zij de trainingen intervisiebegeleiding en zakelijke mediation.
Zie ook: http://archimediair.nl/#intervisie

• Aantal jaren ervaring als professioneel facilitator: 10
  • Genoten opleiding tot facilitator: Ja
  • MfN-registermediator: Ja
  • Aantal jaren ervaring als MfN-registermediator: 18
  • Vergoeding per jaar: In overleg, voor NMv leden gereduceerd tarief

Deelnemers over Nicole

“Nogmaals bedankt voor je fijne en geweldige begeleiding bij onze intervisie”.

“Hartelijk dank voor jouw zeer prettige begeleiding tijdens de sessies, ik vond het erg interessant. Ik zal je in mijn omgeving ook zeker van harte aanbevelen.”

“Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid, Nicole en de mooie intervisie gesprekken in de groep.”

“Nicole heeft als begeleider gedurende 8 jaar zorggedragen voor de intervisie en begeleiding van de vrijwillige buurtbemiddelaars van Beterburen. Dank zij haar inhoudelijke kennis, steun en bevlogenheid zijn de bemiddelaars in staat om de veelal lastige gesprekken met ruziënde buren tot een goed einde te brengen. Daarnaast weet ze ook in trainingen de bemiddelaars te enthousiasmeren en hen nieuwe tools aan te leren die zij kunnen gebruiken in de gesprekken met bewoners.”  Bente London, directeur BeterBuren