Login mediator

Nieuw boek: scheiden zonder vechten

 

In dit boek zet mediator Yolande de Best de valkuilen en alle do’s-and-don’ts om een vechtscheiding te voorkomen op een rij. Praktische informatie krijgt extra kleur door de verhalen van scheidende partners en hun kinderen. Naast de emotionele kant krijgt ook de zakelijke kant aandacht. Als mediator kunt u het boek cadeau doen aan scheidende partners. Scheiden zonder vechten is met korting te bestellen.

Met aandacht voor de zakelijke en emotionele kantCover_scheiden_zonder_vechten

Het boek geeft alle informatie voor wie wil scheiden zonder onnodige schade op te lopen en op een positieve manier verder wil kunnen gaan met het leven. Op een praktische manier wordt de zakelijke kant beschreven en krijg je antwoord op vragen als: Hoe zit het met alimentatie?, Hoe regelen we het met het huis? Wat moet er geregeld worden voor het pensioen? Hoe gaan we om met gedeeld ouderschap? Daarnaast is er ruim aandacht voor de emotionele kant van een scheiding: Hoe ga je om met je aanstaande ex en alle spanning, woede en verdriet? Wat als er een nieuwe liefde in het spel is? Veel aandacht is er voor de kinderen en hoe je als ouders kunt voorkomen dat de kinderen beschadigd raken. Praktische informatie krijgt extra kleur door verhalen van ervaringsdeskundigen.

Uit het voorwoord van Mona Keijzer, Tweede-Kamerlid namens het CDA

Scheiden doet lijden. Zeker in het begin. Dit boek helpt wellicht om te voorkomen dat het lijden te groot wordt en/of voortduurt. Om een beetje de glans van die prachtige trouwdag in ere te houden en daarmee ook de goede dagen die elk huwelijk gehad heeft, maar zeker voor de kinderen die eruit voortgekomen zijn. Kinderen hebben daar recht op!

Over auteur Yolande de Best

Yolande de Best is mediator, pedagoog en ervaringsdeskundige. Ze heeft een succesvolle scheidingspraktijk en is bekend uit de media, o.a. van het programma Echt Scheiden. Daarnaast is zij journalist. Jarenlang was ze hoofdredacteur van Ouders van Nu, Balans Magazine en Groter Groeien. Eerder schreef ze ‘De eerste 100 weken van je scheiding’ en ‘Hun scheiding, mijn leven’. Nu is ze als vaste scheidingsmediator verbonden aan vrouw.nl van De Telegraaf.

Het boek bekijken

Het boek is in te kijken op de website van Uitgeverij LannooCampus.

Korting vanaf 10 exemplaren

Het boek Scheiden zonder vechten is een mooi cadeau voor scheidende partners die in uw praktijk komen voor mediation of een kennismakingsgesprek. Het boek is bij afname van tien of meer exemplaren met korting te bestellen. U kunt hiervoor contact opnemen met Geraldine de Keizer van Uitgeverij LannooCampus: geraldine.dekeizer@lannoocampus.nl.

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.