Nieuwe verenigingsmanager

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Caroline Loomans en vanaf 1 januari 2019 zal ik de rol van verenigingsmanager NMv op mij nemen.
Ik ben sinds 2002 werkzaam als verenigingsmanager bij MOS b.v. en heb sinds 2002 een hele keur van mooie verenigingen mogen begeleiden. De ondersteuning doe ik natuurlijk niet alleen, ik heb een heel team waarmee ik dat samen doe. Het vak mediation is mij relatief onbekend, ik hoop daarover de komende jaren veel bij te leren. Van verenigingsdynamiek weet ik des te meer, ik verwacht de vereniging daarmee ‘verder’ te kunnen brengen.
Ik ben 54 jaar oud, woon in Hilversum, ben getrouwd met John en heb een dochter, Marieke van 19 jaar oud die sinds september dit jaar in Tilburg studeert. Ik ben afgestudeerd in bedrijfseconomie, heb een aantal jaren als controller gewerkt en ben me daarna gaan bekwamen in marketing & internet communicatie en uiteindelijk bij MOS beland waarbij alle ervaringen mooi van pas komen. In mijn werk vind ik de verbinding zoeken heel belangrijk en kijken hoe we in de verbinding maximale resultaten kunnen bereiken, voor de vereniging en vooral de aangesloten leden. Ik probeer zaken graag ook van ‘de andere kant’ te bekijken om daarmee andere oplossingen te krijgen.

Ik wens jullie goede feestdagen toe en een mooi 2019.
Tot ziens op NMv Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari.