NMv lanceert tv- en radiospot ‘Samen komen we er sterker uit’

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • NMv lanceert tv- en radiospot ‘Samen komen we er sterker uit’

21 04 2020

Wat al enige tijd op het verlanglijstje van de NMv-leden en het bestuur staat, gaat, dankzij de samenwerking met de STER, plaatsvinden; een NMv tv-spot én zelfs ook een NMv radiospot. Geen commercial, want de gratis zendtijd zoals door STER aangeboden, is bedoeld om een ieder een hart onder de riem te steken in dit coronatijdperk.

Door de STER-projectgroep is in samenwerking met professionele bureaus snel geschakeld. Het doel was een passend product met de juiste boodschap te maken. Een boodschap waarbij mediation in al haar facetten wordt aangeraakt en laat zien dat mediation juist nu helpt om conflicten op te lossen. Thuis, op het werk of zakelijk.

Werk aan de winkel
Daarbij is voortgeborduurd op de animatie van de Week van de Mediation 2019. Deze is coronawise uitgebreid met de mogelijkheid om ook online mediation toe te passen. Juist nu we, zelfs in toenemende mate, conflicten hebben, biedt online mediation een uitkomst; zeker met de prognose dat er naast een economische crisis ook een huwelijkscrisisgolf op komst is. En wat te denken van werkgevers die impopulaire maatregelen moeten treffen door het wegvallen van business, iets wat vele werknemers raakt. Zie dan met elkaar de (werk)relatie maar eens op een constructieve manier te beëindigen. Kortom, werk voor ons als mediator aan de winkel!

Samen
Al is het alleen al om er samen voor te zorgen dat we tot een vreedzame samenleving blijven komen, waar wij vanuit ons vak een bescheiden, maar niet onbelangrijk steentje, aan mogen en willen bijdragen. We houden u via een nieuwsflits en social media zoveel mogelijk op de hoogte wanneer de tv- en radiospots te zien en te beluisteren zijn. Hierbij ontvangt u de link naar beide spots, zodat u deze kunt verspreiden onder uw contacten:

Tv-spot

 

 

 

 

 

 


Radio spot

 

 

 

 

 


Belteam
In de spots roepen we de mensen op om voor meer informatie of vragen contact op te nemen met een belteam via het 0800-MEDIATION nummer. In dit belteam is nog ruimte voor leden! Wilt u ook uw steentje bijdragen dan bent u van harte welkom om aan te sluiten.
Meld u dan z.s.m. aan via een mail aan info@mediatorsvereniging.nl en vermeld daarbij ook uw mediationspecialisatie. U ontvangt dan de instructies die nodig zijn om mee te doen aan het belteam. Samen met u pakken we dit heel graag op, want;

                          Samen komen we er sterker uit!