Kom ook naar het NMv-event ‘Samen werken aan Oplossingen’ op 17 oktober 2018!

• /
  • /
  • Kom ook naar het NMv-event ‘Samen werken aan Oplossingen’ op 17 oktober 2018!

10 09 2018

Op woensdag 17 oktober 2018 organiseert de NMv weer een mooi event als onderdeel van de landelijke Week van de Mediation. Leden van de NMv, introducees en verwijzers zijn van harte welkom!

10.30 uurOntvangst
11.00 uurAanvang ochtendprogramma met dagvoorzitter Hester Macrander.
Opening door voorzitter Frederique van Zomeren.Keynote sprekers: Dirk Duijzer en Coskun Çörüz
12.30 uurLunch
13.15 uurKeuze uit twee workshops:

14.45 uurUitreiking Eberhard van der Laan Mediation Award
15.15 uurpauze
15.45 uurKeuze uit tien dialoogtafels
17.00 uurBorrel
18.00 uurEinde

Locatie

Het NMv-event wordt gehouden in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort, Daam Fockemalaan 10.

Opleidingspunten

5 PE-punten voor het MfN-register.

Programma samenstellen

Tijdens het NMv-event op 17 oktober aanstaande kunt u zelf uw programma samenstellen en bij binnenkomst aangeven aan welke workshop en aan welke dialoogtafel u deel wilt nemen. Hierbij geldt: vol is vol.

Deelnamekosten en inschrijven

Bent u bij de NMv aangesloten, dan betaalt u € 50,- exclusief btw (€ 60,50 inclusief btw) voor deelname. Wilt u een verwijzer meenemen als introducé, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Mediators die nog niet lid zijn van de NMv zijn eveneens van harte welkom. Zij betalen € 85 exclusief btw (€ 102,85 inclusief btw).

Ga voor inschrijven naar het aanmeldformulier.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het NMv-secretariaat via info@mediatorsvereniging.nl.