Primeur! Nieuwe ledenbijeenkomst NMv

15 12 2015

Welkom bij de NMv!

Speciaal voor nieuwe leden van de vereniging, organiseren we op donderdag 7 januari 2016 een nieuwe ledenbijeenkomst. Jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. De bijeenkomst heeft tot doel jou van harte welkom te heten en je wegwijs te maken in dat wat de NMv jou te bieden heeft. Centraal op deze bijeenkomst staan kennismaken, netwerken, plezier, ondernemerschap en met elkaar in gesprek gaan over mediation en ethiek.Omdat dit een nieuw initiatief is, hebben we ervoor gekozen alle nieuwe leden die lid zijn vanaf 1 januari 2014, hiervoor uit te nodigen. Het kan dus zijn dat je al enige tijd lid bent van de NMv.Het programma is als volgt:

15.00 uur             Ontvangst met koffie en thee
15.30 uur             Welkom door Frederique van Zomeren (voorzitter NMv)
16.00 uur             De professionele mediator bij de NMv
16.25 uur             Pauze
16.35 uur             Mediation en ondernemerschap (Tabitha van den Berg)
17.00 uur             Mediation en ethiek  (Jannie Kieft)
17.45 uur             Gezamenlijke afsluiting met soep en brood
18.30 uur             Ontvangst nieuwjaarsbijeenkomst

Locatie

De Marienhof, Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort. Voor de routebeschrijving klik hier.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je naar het aanmeldformulier. De inschrijving voor deze bijeenkomst sluit op maandag 4 januari 2016.

Meer informatie

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl of bel met 010-2012350