Word nu lid van de NMv en betaal pas in 2016

• /
  • Word nu lid van de NMv en betaal pas in 2016

16 11 2015

Bent u nog niet aangesloten bij de NMv, de grootste landelijke beroepsvereniging voor professionele mediators, dan kunt u nu lid worden en u betaalt pas in 2016. U profiteert dan dit jaar al van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt.

Een kleine greep uit de voordelen:

• abonnement op het Tijdschrift Conflicthantering
  • u kunt deelnemen aan de Algemene ledenvergadering (ALV) en in diverse verenigingsactiviteiten bouwen aan de toekomst van mediation in Nederland
  • de besloten LinkedIn-groep van de NMv
  • collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor € 180 (€ 217,80 inclusief assurantiebelasting)
  • voordelige zorgverzekering
  • korting tot maar liefst 43% op de reguliere tarieven van de vergaderruimtes
  • en nog veel meer!

Wat te doen?

Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen naar info@mediatorsvereniging.nl en wij nemen contact met u op om het lidmaatschap met u in orde te maken.

Dit aanbod geldt ook voor de afnemers van het dienstenpakket van het voormalig NMI. Wanneer u nu lid wordt van de NMv breidt u ook uw bestaande dienstenpakket uit met onder andere gratis toegang tot de jaarlijkse Mediation PE-carrousel, de mogelijkheid een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met korting af te sluiten en nog vele andere zaken.