Mediation PE-carrousel op donderdag 24 september

 • Home
 • /
 • Nieuws
 • /
 • Mediation PE-carrousel op donderdag 24 september

09 07 2015

Helaas is het niet meer mogelijk u voor de PE-Carrousel in te schrijven. Alle workshops zijn volgeboekt.  Wilt u op de wachtlijst komen, mail dan uw keuze voor de beide workshops door naar info@mediatorsvereniging.nl o.v.v. wachtlijst PE-carrousel. Wanneer er door afmeldingen weer plaatsen beschikbaar komen, nemen wij contact met u op. De plaatsing geschiedt op volgorde van datum ontvangst van aanmelding.

Op donderdag 24 september aanstaande organiseert de NMv voor de tweede keer de Mediation PE-carrousel bij de Mariënhof in Amersfoort. Een inspirerende middag met vijf boeiende workshops in twee rondes voor zowel ervaren als beginnende mediators. Het aantal plaatsen is beperkt. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Hieronder het programma met daarin de links naar uitgebreide informatie over de workshops

Programma

13.00 uur – ontvangst en registratie
13.30 uur – workshopronde 1:

 1. Mediation en Vechtpatronen, Marcel van der Pol
 2. Arbeidsmediation: werk voor specialisten, Corine de Jong en Eveline Buijink
 3. Introductie Mediation in Strafzaken, Marga Schreuder
 4. Social media op een zakelijke manier toepassen in uw mediationpraktijk, Gert Hindriks
 5. ‘Hoor & zie mij’, Manouk Kuiper en Romy Thomas (Villa Pinedo)

15.00 uur – pauze
15.30 uur – workshopronde 2 (de workshops in ronde 2 zijn gelijk aan ronde 1)
17.00 uur – plenaire afsluiting en borrel
18.00 uur – einde bijeenkomst

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl of bel met 010-2012350

PE-punten

Wilt u in aanmerking komen voor PE-punten voor het MfN-register, dan dient u aan beide workshoprondes deel te nemen.

Locatie

De Marienhof in Amersfoort. Ga voor een routebeschrijving naar www.marienhof.nl.

Kosten

 • Voor leden van de NMv zijn er geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.
 • Afnemers van het dienstenpakket kunnen tegen een vergoeding van € 551 ook deelnemen.
 • Voor mediators die niet verbonden zijn aan de NMv is er ook gelegenheid om deel te nemen. Voor slechts € 752 bent u erbij op deze fantastische middag.

Wilt u als afnemer van het dienstenpakket ook gratis deelnemen aan de Mediation PE-carrousel, dan betaalt u slechts € 27,50 exclusief btw voor uw lidmaatschap voor de rest van dit jaar (vanaf 1 januari 2016 geldt het reguliere contributietarief). Kies dan bij het aanmeldformulier voor de optie dat u uw dienstenpakket direct wilt omzetten naar een lidmaatschap. 

2 Wilt u lid worden van de NMv? U betaalt nu € 75, exclusief btw, voor de rest van dit jaar en deelname aan de Mediation PE-carrousel op 24 september aanstaande is dan gratis (vanaf 1 januari 2016 geldt het reguliere contributietarief). Kies bij het aanmeldformulier voor de optie dat u lid wilt worden van de NMv.