Publiekswebsite Mediation Nederland live

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Publiekswebsite Mediation Nederland live

22 04 2015

Vandaag is de website www.mediationnederland.nl live gegaan. De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) heeft deze nieuwe publiekswebsite ontwikkeld met steun van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De website is onderdeel van de ‘campagne ter bevordering van mediation’ in het kader van de Innovatieagenda Rechtsbestel. Het doel van de website is het publiek meer bekend te maken met mediation.

Laagdrempelig
Mediationnederland.nl is tot stand gekomen in samenwerking met mediators en een team van ervaren SEO-specialisten. De website is laagdrempelig, begrijpelijk en herkenbaar geschreven voor het publiek en voorzien van tot de verbeelding sprekende voorbeelden.

Vindbaarheid mediators
Een belangrijk onderdeel van de website is de mogelijkheid om direct een mediator te kunnen zoeken. Alle mediators die op de publiekswebsite via de optie ‘vind een mediator’ getoond worden zijn MfN-registermediator. Dat betekent dat u als MfN-registermediator vanaf nu dus vindbaar bent op www.mediationnederland.nl.

Volg en deel Mediation Nederland
Om de bekendheid met mediation nog verder te vergroten bij het publiek, is Mediation Nederland ook op Facebook te volgen. Wij vragen u deze artikelen op Facebook/Mediation Nederland vooral te delen. Uiteraard kunt u op uw eigen website ook een link opnemen naar de publiekswebsite.