Gezocht: nieuwe collega's in het bestuur van de NMv

• /
  • /
  • Gezocht: nieuwe collega's in het bestuur van de NMv

07 07 2020

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste collega's in de functie van algemeen bestuurslid die samen met ons de NMv willen laten groeien en bloeien. Bent u die betrokken mediator die het vak een warm hart toedraagt, graag in gesprek gaat met collega-mediators over de kwaliteit van ons vak en heeft u ook bestuurlijke ervaring? Dan nodigen wij u van harte uit te reageren op één van deze afwisselende functies in het bestuur.

Klik hier voor de:

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verenigingsmanager Caroline Loomans via info@mediatorsvereniging.nl of 033-247 34 96.

Wij nodigen u van harte uit te reageren op deze vacature. Graag ontvangen wij een motivatie en uw CV via info@mediatorsvereniging.nl. U kunt uw sollicitatie richten aan Caroline Loomans voor 1 augustus 2020.