Login mediator

NMv en de interne mediators

De afgelopen maanden hebben Frederique van Zomeren, NMv-voorzitter, en Hans Fibbe, NMv-secretaris, overleg gevoerd met de interne mediators van het UWV. Deze groep van circa 25 mediators zocht een nieuw onderkomen bij een vereniging. Met als doel aansluiting te vinden bij andere interne mediators en te komen tot verdere professionalisering van de rol van de interne mediator.

Platform interne mediators

De NMv richt daarom in 2018 een platform op voor interne mediators. Meer informatie hierover volgt begin volgend jaar op onze website. Het platform heeft als doel om alle interne mediators binnen de NMv op een directe wijze met elkaar in contact te brengen, gezamenlijk overleg te faciliteren en om stappen voor verdere professionalisering te bespreken en te onderzoeken.

Wij zijn op zoek naar leden die deze kar willen trekken en als voorzitter of secretaris van het platform willen optreden. Bent u geïnteresseerd of wilt u hierover meer informatie, neem dan contact op het met Hans Fibbe via info@mediatorsvereniging.nl.

Het bestuur streeft ernaar om ook voor andere subgroepen platforms voor nauwere samenwerking en professionalisering op te richten. Platforms kunnen bijvoorbeeld thematisch georganiseerd zijn, maar ook een bepaald specialisme vertegenwoordigen.

Wordt vervolgd in het nieuwe jaar!

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.