NMv-event op 17 oktober 2018: Samen Werken aan Oplossingen

Zorg dat u erbij bent!

Op woensdag 17 oktober 2018 organiseert de NMv weer een mooi event als onderdeel van de landelijke Week van de Mediation. Leden van de NMv, introducees en verwijzers zijn van harte welkom!

Programma

Het programma start om 11.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur) met een plenaire opening en Keynotes van Dirk Duijzer (directeur Coöperatie, Bestuur en Duurzaamheid bij Rabobank Nederland) en van Coskun Çörüz (directeur Centrum voor Internationale Kinderontvoering en voormalig CDA-Tweede Kamerlid).

In de middag heeft u de keuze uit twee interessante workshops:

• Oplossingsgericht (samen)werken in mediation, door Fredrike Bannink
  • Multimethodisch mediaten, door Martin Brink

Daarna kunt u deelnemen aan één van de dialoogtafels, waaronder:

• Samenwerking in echtscheiding: moeten of meerwaarde?
  • Mediation bij Corporate Conflicts
  • De psycholoog als mediator versus psychologische kennis in de mediation
  • Wij lossen het intern wel op!
  • Het nieuwe MfN-profiel voor de familiemediator
  • Samenwerking gezocht (verdeeld in de regio’s Noord, Midden en Zuid)
  • Samenwerken bijzonder curatoren en mediators, etc.

De dialoogtafels worden geleid door ervaren en ter zake kundige hosts uit ons werkveld.

Tussendoor is er tijd voor het ontmoeten van collega’s onder het genot van heerlijke hapjes, een gezellige lunch en ter afsluiting, om 17.00 uur, een sfeervolle borrel..

Het NMv-event wordt gehouden in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Vijf Opleidingspunten

Voor deze bijeenkomst zijn vijf PE-punten voor het MfN-register aangevraagd en toegekend.

Deelnamekosten en inschrijven

Bent u bij de NMv aangesloten, dan betaalt u € 50,- exclusief btw voor deelname. Wilt u een verwijzer als introducé meenemen, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden.
Collega-mediators die (nog) niet lid zijn van de NMv, zijn ook van harte welkom. Zij kunnen zich als introducé aanmelden en betalen € 85,- exclusief btw.

Ga voor inschrijven naar het aanmeldformulier.

Meer informatie

Uitgebreide informatie en verdere invulling van het programma volgen na de zomer. Houd de website in de gaten!
Voor vragen kunt u contact opnemen met het NMv-secretariaat via info@mediatorsvereniging.nl.