Online-ambassadeur: de Social Mediator

Van onze leden horen we regelmatig de wens om veel actiever naar buiten te treden en mediation daadwerkelijk op de kaart te zetten. Teveel verwijzers weten niet wat een mediator doet of zelfs dat het vak bestaat. Daar brengen we verandering in. In het jubileumjaar willen we op verschillende manieren meer contact zoeken met onze verwijzers. Een van de manieren waarop we dat doen is via twitter – via het account @ActiveMediator.

De NMv heeft NMv-lid Jolanda Elferink bereid gevonden het bestuur hierin te ondersteunen.

Mediationnieuws melden?

Staat u op een podium, heeft u een mooi stuk geschreven of draagt u op een andere manier als ware ambassadeur bij aan de bekendheid van ons vak? Laat het ons weten, we geven er graag aandacht aan! Stuur een mailtje naar info@mediatorsvereniging.nl onder vermelding van ‘mediationnieuws’ (nb: het is niet de bedoeling om gratis reclame te maken voor betaalde cursussen, trainingen of individuele mediators en hun specifieke dienstverlening).

Volg, like en deel

Volg de Social Mediator op Twitter via @ActiveMediator en like en deel de berichten!