PE-carrousel op 22 september 2016

Op donderdag 22 september aanstaande organiseert de NMv voor alweer de derde keer de PE-carrousel bij de Mariënhof in Amersfoort. Het belooft een inspirerende middag met zes boeiende workshops voor zowel ervaren als beginnende mediators te worden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

13.00 uur – ontvangst en registratie
13.30 uur – workshopronde 1:
  1. De meerwaarde van herstel(bemiddeling) in het strafrecht, Jacques Claessen
  2. Trematiek, Rik Smit
  3. Systeemdenken bij samenwerken, Esther van Veldhuijzen van Zanten
  4. Herstel van balans bij moeizame mediations, Elly Voskuilen en Joyce Korver
  5. Van VAR naar Modelovereenkomst en Wet DBA! Wat Nu?, Alex Boerman
  6. Online mediation, Kitty Duel
15.00 uur – pauze
15.30 uur – workshopronde 2 (de workshops in ronde 2 zijn gelijk aan ronde 1)
17.00 uur – plenaire afsluiting en borrel
18.00 uur – einde bijeenkomst

PE-punten

Wilt u in aanmerking komen voor PE-punten voor het MfN-register, dan dient u aan beide workshoprondes deel te nemen.

Locatie

De Marienhof in Amersfoort. Ga voor een routebeschrijving naar de website van Marienhof.

• Voor leden van de NMv zijn er geen kosten verbonden aan de PE-carrousel.
  • Afnemers van het dienstenpakket kunnen deelnemen voor € 55* excl. btw.
  • Mediators die niet verbonden zijn aan de NMv kunnen deelnemen voor € 87,50** excl. btw.

* Wilt u als afnemer van het dienstenpakket ook gratis deelnemen aan de PE-carrousel, dan betaalt u slechts € 27,50 excl. btw voor uw lidmaatschap voor de rest van dit jaar (vanaf 1 januari 2017 geldt het reguliere contributietarief). Kies dan bij het aanmeldformulier voor de optie dat u uw dienstenpakket direct wilt omzetten naar een lidmaatschap.
** Wilt u lid worden van de NMv? U betaalt nu € 87,50 excl. btw, voor de rest van dit jaar en deelname aan de PE-carrousel op 22 september aanstaande is dan gratis (vanaf 1 januari 2017 geldt het reguliere contributietarief). Kies bij het aanmeldformulier voor de optie dat u lid wilt worden van de NMv.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de PE-carrousel, ga dan naar het aanmeldformulier PE-carrousel en geef op het formulier uw keuze voor een workshop aan.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl of bel met 010 2012350.