Login mediator

PE-carrousel workshop nr. 4

Herstel van balans bij moeizame mediations

Voor wie?

Alle mediators.

Doel workshop

Aan het einde van deze workshop kunt u gereedschap toevoegen aan uw mediationkit waarmee u uw eigen balans kunt houden in de mediation en kunt herkennen welke belemmerende overtuigingen partijen aan tafel in hun greep houden en hoe u hen weer in beweging krijgt. Welke strategieën hanteren de cliënten? Welke overtuigingen liggen daaronder? U kunt de balans herstellen en zorgen dat de mediation niet vastloopt.

Workshopbegeleiders

Elly Voskuilen heeft sinds 2008 een eigen praktijk in Almere, waarin zij mensen begeleid die vastlopen door angst, stress, paniek, burnout, depressie. Zij werkt met de methode Repairing Balance. Een methode die al meer dan 20 jaar mensen blijvend in balans brengt, ongeacht hoelang de klachten bestaan. Elly werkt met een unieke intakemeting waarbij vijf verschillende gebieden worden gemeten, te weten gedachten, gevoelens, overtuigingen, lichamelijke klachten en gedrag. Het unieke van deze meting is dat de onderliggende lijnen aan elkaar verbonden kunnen worden, waardoor heel snel zichtbaar wordt of er onbalans is, wat de onbalans is en op welke leeftijd deze is ontstaan. Aan de hand van een traject op maat wordt blijvend herstel bewerkstelligd.
Elly heeft opleidingen gevolgd op het gebied van Relatiecounseling, Stressmanagement, Repairing Balance en werkt als psychosociaal therapeut.

Joyce Korver is 30 jaar advocaat en sinds 1993 vFAS-mediator en MfN-registermediator. In 1995 heeft zij haar postacademische studie psychologie afgerond. Het is haar passie om haar juridisch/analytische kracht te combineren met counseling om mensen anders te laten kijken en in beweging te krijgen. Waarom duikelen wij allemaal steeds weer in dezelfde valkuil? Waar zetten wij onszelf vast en waar kunnen wij anders leren bewegen? Joyce begeleidt als scheidingsmediator partners in crisis in het traject Scheiden of Blijven? Zij is ouderschapsonderzoeker/forensisch mediator bij rechtbank en gerechtshof en trainer Kinderen uit de Knel en Kinderen uit de Knoop. Daarnaast is zij arbeidsmediator, coach Repairing Balance en mindfullnesstrainer. Joyce heeft haar praktijk in de Betuwe.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.