Vraagbaak Eigen Praktijk

Hoe financier ik de start van een eigen praktijk? Wat voor rechtsvorm kies ik? Hoe stel ik een ondernemingsplan op? Hoe voer ik mijn administratie? Hoe kom ik aan klanten? Als ik met anderen samen begin, wat voor afspraken moeten wij dan maken? Heeft u deze vragen over het ondernemerschap of over mediation als beroep, dan kunt u terecht bij de Vraagbaak Eigen Praktijk.

Gebruik Vraagbaak Eigen Praktijk

Wilt u van de vraagbaak gebruik maken, stuur dan een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl. Een contactpersoon van de Vraagbaak Eigen Praktijk neemt vervolgens contact met u op om te peilen om wat voor soort vragen het gaat. Daarna nodigt een vraagbaaklid u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek wordt uitgebreid geïnventariseerd waaraan u precies behoefte heeft en hoe aan die behoefte voldaan kan worden. Sommige vragen kunnen meteen beantwoord worden. Voor beantwoording van andere vragen kunt u samen met het vraagbaaklid een aanpak (activiteiten met tijdschema) opstellen.

Kosten Vraagbaak Eigen Praktijk

Als NMv-lid betaalt u voor een eerste gesprek € 25. Voor vervolggesprekken brengen wij een tarief van € 25 per uur plus eventuele reiskosten van de vraagbaakleden in rekening. De NMv vult dit tarief uit de NMv-middelen aan tot het tarief dat de vraagbaakleden ontvangen.

Leden van de Vraagbaak Eigen Praktijk

De Vraagbaak Eigen Praktijk bestaat uit:
• ir. H.F.A. (Huub) Sprangers
• mr. D. (Dick) Veldink

Ga voor meer informatie over de vraagbaakleden naar profiel Huub Sprangers en Dick Veldink.