Login mediator

Regiogroep Noord

Nederlandse Mediatorsvereniging Noord Nederland
Onze vereniging is de noordelijke afdeling van de Nederlandse Mediatorsvereniging en behartigt de belangen van de  MfN-mediators, die wonen en/of werken in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en lid zijn van de landelijke NMv.

Doel

  • Het organiseren van bijeenkomsten om tegen een redelijke prijs de kennis en vaardigheden bij te houden of op een hoger niveau te brengen en daarmee te voldoen aan de eisen voor de Permanente Educatie.
  • Het bieden van een platform voor onderlinge contacten tussen mediators.

Bijeenkomsten
NMv Noord organiseert twee keer per jaar een algemene ledenvergadering met hapje en drankje en workshop waaraan 2 PE-punten zijn gekoppeld. Hieraan zijn voor de leden geen kosten verbonden.

  • De Activiteitencommissie van NMv Noord biedt in het voor- en najaar -tegen een laag tarief voor de leden- dag trainingen -met PE- aan in de regio.
  • Jaarlijks wordt er een netwerkdag gehouden waar de leden elkaar op andere manier treffen, zoals wadlopen, naar Schiermonnikoog of Borkum, op de Friese meren etc.

Lidmaatschap
De contributie voor de NMv Noord is  € 35 per jaar. Wilt u lid worden van NMv Noord dan kunt u een aanmeldingsformulier opvragen bij de secretaris Harma Stevens: secretariaat@nmv-noord.nl

Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen kan dit uiterlijk één maand voor het einde van het lopende kalenderjaar. Dit doet u aan door een mail te sturen naar secretariaat@nmv-noord.nl  Let op, uw uitschrijving is definitief als u hiervan een bevestiging per mail heeft ontvangen.

Bestuur

Menzo Noorman        menzo@nmv-noord.nl                       voorzitter

Harma Stevens           secretariaat@nmv-noord.nl                secretaris

Ron Bults                   penningmeester@nmv-noord.nl        penningmeester

Steven de Winter       steven@nmv-noord.nl                       algemeen lid

Contactgegevens vereniging
Voor vragen voor de NMv Noord kunt u terecht bij Harma Stevens:

secretariaat@nmv-noord.nl

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.