Samenwerking NMv met Platform Zelfstandige Ondernemers

In samenwerking met PZO-ZZP (Platform Zelfstandige  Ondernemers) biedt de NMv u als NMv-lid de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief lid te worden van PZO. Het lidmaatschap biedt diverse voordelen, onder meer een arbeidsongeschiktheidsverzekering met korting.

Normaal kost het individuele lidmaatschap van PZO € 135,- per jaar exclusief btw. Indien minimaal 20 leden van NMv lid worden van PZO dan wordt een korting verleend van maar liefst € 106,-, zodat de kosten per jaar uitkomen op € 29,- per persoon exclusief btw.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van de PZO, stuur dan vóór 1 november aanstaande een e-mail naar het secretariaat van de NMv via info@mediatorsvereniging.nl. Zodra de grens van 20 leden is doorbroken, volgt aanmelding bij PZO door het secretariaat. Wordt het aantal van 20 leden niet gehaald, dan vervalt het aanbod. Uiteraard informeren wij u hierover.

Ga voor meer informatie over PZO naar www.pzo-zzp.nl.