Terugblik NMv-event ‘Samen Werken aan Oplossingen’

Op woensdag 17 oktober kwamen de leden van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) bijeen in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort voor het NMv-event ‘Samen Werken aan Oplossingen’. Het werd een dag vol inspirerende lezingen, workshops en dialoogtafels. Met een aftermovie, foto’s en vier mediationlessen van Rabodirecteur Dirk Duijzer blikken wij graag samen met u terug op een geslaagd event.

Vier mediationlessen van Rabodirecteur Dirk Duijzer

Eén van de keynotes werd gegeven door Dirk Duijzer, directeur Cooperatie, Bestuur en Duurzaamheid bij Rabobank Nederland. Vanuit zijn decennialange ervaring met fusies deelde Duijzer een paar zeer relevante lessen met de aanwezige mediators. De vier belangrijkste hebben we voor u op een rij gezet, bekijk ze hier.

Aftermovie

Presentaties

De presentaties die door de sprekers online beschikbaar zijn gesteld, kunt u hieronder downloaden:

Foto’s

Bekijk de foto’s die zijn gemaakt tijdens het NMv-event hieronder nog eens terug.
Klik op de foto voor groter beeld.